Bobei Radu Bogdan – Arbitrajul intern şi internaţional. Texte. Comentarii. Mentalităţi

1Arbitrajul privat voluntar nu mai este o metoda alternativa de solutionare a litigiilor. Acesta a devenit o metoda uzuala de solutionare a disputelor, o mentalitate de interpretare a textelor legale si, poate, un mod de viata. La prima vedere, lucrarea are un caracter exclusiv juridic. Resorturile scrierii acestei lucrari nu au fost numai juridice. De altfel, a scrie despre arbitrajul privat voluntar numai din perspectiva juridica echivaleaza cu neîntelegerea finalitatii acestuia. Solutionarea litigiului arbitral nu este un mestesug, ci este si devine permanent o arta. Aceasta din urma perspectiva a constituit adevaratul resort al scrierii prezentei lucrari.
Elementul de noutate al lucrarii îl constituie analiza pragmatica, dar livresca si, totodata,exclusiva a textelor procesual-civile romane referitoare la arbitrajul privat voluntar.

Order Arbitrajul intern şi internaţional. Texte. Comentarii. Mentalităţi Preţ @ RON60,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *