Ben Hills – Prinţesa Masako

Prizoniera Tronului Crizantemei. Povestea adevărată şi tragică a prinţesei Japoniei
Ben Hills este unul dintre cei mai cunoscuţi reporteri de investigaţie din Australia. Corespondent extern pentru trustul de presă Fairfax a transmis războaie, alegeri, scandaluri şi probleme sociale timp de peste trei decenii.
Această carte o urmăreşte pe Masako din copilărie, ca fiică a unui ambasador itinerant, apoi studiind la trei mari Universităţi din lume, intrând în diplomaţie şi în final alegând viaţa în lumea misterioasă din spatele Cortinei Crizantemei.
După 13 ani de la nuntă, prinţesa este un personaj tragic, cu sănătatea ruinată de cămaşa de forţă a protocolului de la palat şi de presiunile exercitate asupra ei ca să aducă pe lume un băiat care să salveze de la pieire dinastia neîntreruptă de 2600 de ani.

Order Prinţesa Masako Preţ @ RON34,88

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *