Barry Loewer – Filosofie în 30 de secunde

Cuget, deci exist, materialism dialectic, existenţialism? Metodă socratică, deconstrucţie? Desigur, cunoaşteţi semnificaţia acestor noţiuni sau, cel puţin, aţi auzit de ele. Dar oare le stăpâniţi destul de bine pentru a le dezbate la o petrecere sau pentru a vă impresiona prietenii?

Filosofie în 30 de secunde prezintă, într-o manieră revoluţionară, cele mai semnificative 50 de teorii filosofice din toate timpurile. Filosofii de marcă au fost provocaţi să lase deoparte pentru o vreme frământările lor cu privire la sensul existenţei şi să încerce să explice, pe înţelesul tuturor, cele mai sofisticate idei filosofice – în doar două pagini, 300 de cuvinte şi o ilustraţie metaforică.

Volumul de faţă îşi propune să pătrundă în mintea celor mai mari gânditori ai lumii, ajutându-vă să înţelegeţi concepte complexe, precum imperativul categoric al lui Kant, fără să vă alegeţi cu dureri de cap.

Order Filosofie în 30 de secunde Preţ @ RON44,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *