Barry Buzan – Hărţi mentale

Cartea de faţă aduce în discuţie un sistem revoluţionar de planificare şi organizare care a schimbat deja vieţile a milioane de oameni din întreaga lume. Conceptul de hartă mentală, sau „briceag elveţian al creierului“, cum a mai fost denumit, reprezintă o transformare radicală a vechilor metode de luare a notiţelor, menită să simplifice şi să dezvolte atât abilităţile organizatorice, cât şi pe cele creative. Amploarea luată de acest fenomen se traduce în peste 250 de milioane de oameni care folosesc tehnicile euristicii mentale în sitemul educaţional şi în mediul de afaceri.
Pe lângă explicarea tuturor regulilor de realizare a unei hărţi mentale, perfect aplicabile oricărui domeniu în care doriţi să vă dezvoltaţi, oricărei decizii pe care doriţi să o luaţi sau oricărei probleme cu care vă confruntaţi, cartea cuprinde şi reproducerile exacte ale unor hărţi mentale realizate atât de oameni obişnuiţi, cât şi de genii şi personalităţi marcante, toate acestea ilustrând incredibila putere transformatoare şi creativă a acestor tehnici.

Order Hărţi mentale Preţ @ RON35,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *