Barbara Taylor Bradford – Elizabeth

UnknownElizabeth Turner(Deravenel), o tânără a cărei istorie seamănă ca două picături de apă cu cea a reginei Elisabeta I a Angliei – dar de care o despart câteva sute de ani, pentru că Elizabeth Deravenel are 25 de ani spre începutul secolului XXI – intră, după moartea surorii sale vitrege, în posesia companiei globale Deravenels, transmisă în familia sa din generaţie în generaţie Isteaţă şi ambiţioasă, însă fără niciun fel de experienţă, ea trebuie să le demonstreze tuturor că o femeie poate reuşi într-o lume a bărbaţilor şi într-un loc al supremaţiei masculine. Mai mult, o relaţie cu un bărbat însurat va scandaliza pe toată lumea. Şi ce e mai rău e pe cale să se întâmple… Pasiune, dramă şi trădare – sunt ingredientele unei poveşti memorabile, scrise de o maestră a genului, Barbara Taylor Bradford.

De acelaşi autor

Clanul Emmei Harte

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Barbara Taylor Bradford – Elizabeth”

  1. viogal spune:

    Buna ziua, eu sunt o fana infocata a acestei doamne si sunt f.fericita ca am reusit in decursul anilor sa pot achizitiona aproape toate cartile care au fost traduse in romana.
    Este drept ca cele mai noi aparute sunt piparate ca pret pentru mine, dar sper ca pana la urma sa le pot cumpara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *