Barbara Delinsky – Capriciile destinului

Când eroina cărţii Capriciile destinului, Natalie Seebring, în vârstă de 76 de ani, anunţă ca are de gând să se recăsătorească, la numai şase luni de la moartea soţului, după 58 de ani de căsnicie, fiul şi fiica ei rămân stupefiaţi şi o condamnă pentru această decizie.

Confruntându-se cu reacţia lor de dezaprobare şi respingere, ea ajunge la concluzia că a venit vremea să vorbească despre trecut şi să dezvăluie secrete pe care le-a tăinuit zeci de ani. Începe, astfel, să-şi scrie memoriile, şi, pe măsură ce firul se deapănă, uimirea celor apropiaţi creşte.

Triumfurile şi tragediile, suişurile şi coborâşurile vieţii de familie, cu problemele de comunicare dintre membrii săi, sunt departe de aparenţele unei existenţe perfecte, cultivate cu grijă de-a lungul timpului.

Un roman scris cu mare sensibilitate şi căldură, care creează cititorului senzaţia că personajele îi sunt cunoscute de undeva, că fac parte din lumea lor.

O carte emoţionantă ce ne reaminteşte că dragostea nu are vârstă şi niciodată nu e prea târziu să-ţi găseşti fericirea.

de acelaşi autor:

Mâna destinului

Învaţă să iubeşti

Secretul dintre noi

 

Order Capriciile destinului Preţ @ RON24,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *