Autor colectiv – Întâlniri cu Solomon Marcus

UnknownLa frumoasa aniversare a celor 85 de ani, ne-am gândit însă la ceva deosebit, pe măsura momentului, anume la o „carte cu prieteni” care să includă gânduri dedicate celui sărbătorit, „scrisori” cât mai autentice, mai aproape de literatură dacă se poate, nu lucrări tehnice. Mai mult, ne-am gândit să chemăm spre o asemenea carte un număr cât mai mare dintre cei care l-au cunoscut, au lucrat împreună, poate doar l-au citit pe Profesor, indiferent de specializare şi profesie, chiar fără legătură directă cu multele direcţii de ştiinţă şi cultură în care Profesorul a activat.

Rezultatul este volumul de faţă – ca totdeauna, mult mai întins decât se estima la început.

Titlul cărţii exprimă exact scopul urmărit: să strângă laolaltă mărturii din partea celor care s-au întâlnit, în cele mai diferite împrejurari, cu Solomon Marcus (SM).

Order Întâlniri cu Solomon Marcus Preţ @ RON75,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *