Aurescu Bogdan – Drept internaţional public. Sinteze

1În principal, cartea este un instrument ajutător pentru studenţii facultăţilor de drept şi ai altor facultăţi în care se studiază această disciplină. În egală măsură, ea poate fi utilă şi pentru cei care înfăptuiesc învăţământul juridic şi cercetarea ştiinţifică de profil.
Lucrarea poate fi de interes şi pentru practicienii dreptului internaţional public şi ai relaţiilor internaţionale, având în vedere faptul că pentru un stat ca România dreptul internaţional este un instrument important de realizare eficientă a intereselor sale de politică externă într-un mediu internaţional tot mai complex şi dinamic. Aşa cum se arăta în pledoaria finală din 16 septembrie 2008 a Echipei României în faţa Curţii Internaţionale de Justiţie, în procesul privind „Delimitarea Maritimă în Marea Neagră” (România c. Ucraina), „Dreptul internaţional este suveranul absolut pe care toţi actorii şi toate acţiunile comunităţii internaţionale ar trebui să îl urmeze şi să îl respecte.”

Order Drept internaţional public. Sinteze Preţ @ RON70,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *