Aurelian Curin – Reiki

Deoarece există la ora actuală cu mult peste o sută de sisteme Reiki, am considerat necesar să descriu pe larg cele mai eficiente, mai moderne şi mai cunoscute ramuri ale acestei străvechi arte de vindecare. Am încercat o sinteză care să detalieze peste treizeci de sisteme moderne de Reiki ce se practică actualmente în lume, dar care sunt mai puţin cunoscute la noi. Cartea de faţă se vrea o lucrare extrem de utilă tuturor, tocmai prin bogăţia informaţiilor expuse şi a clarificărilor aduse în probleme controversate. Ea se adresează publicului larg, fiind destinată atât celor care nu au auzit mai nimic despre Reiki, cât şi practicanţilor şi maeştrilor Reiki din diverse ramuri, doritori să îşi lărgească orizontul de cunoştinţe şi să afle informaţii utile, actualizate, despre sisteme mai mult sau mai puţin cunoscute de Reiki contemporan. Vă propun, aşadar, un ghid complet despre originea, istoricul şi dezvoltarea Reiki-ului modern, totul într-un volum care nu trebuie să lipsească din biblioteca nici unui practicant Reiki.

Order Reiki Preţ redus @ RON33,99

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Aurelian Curin – Reiki”

  1. Andrei spune:

    O carte deosebita prin structura clara, conceptia originala, informatia bogata referitoare la multele sisteme Reiki. Doar un profesionist pasionat putea sa duca la sfarsit aceasta provocare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *