Aurel Cărăşel – Dumnezeule de dincolo de burta universului

Imaginează-ţi o Americă, în care tu, cetăţeanul Fernando Ferens, descoperi că întreaga lume din jur este propria ta construcţie, iar tu te-ai transformat într-un personaj al acestei pseudoficţiuni. În care tu, Fernando Ferens, eşti urmărit de o mafie genetică, hotărâtă să te deconspire şi să-ţi smulgă secretul ce te face stăpânul invizibil al acestei lumi. Un stăpân pe care, în realitate, îl cheamă Cristofor Columb.

Şi că, odată evadat din America şi revenit în Lumea Veche, constaţi că nici aceasta nu este aşa cum ar trebui să fie – că Europa a fost împărţită între cotropitorii incaşi şi prădători mauri, că este bântuită de forţe malefice care au reuşit să penetreze definitiv vechile Porţi dintre universuri, că lumea, în ansamblul ei, nu este lumea pe care ţi-o aminteşti. Ci una special construită pentru tine. O închisoare uriaşă, în care tu, Ferens/Columb trebuie să ispăşeşti o vină inimaginabilă… Există oare salvare de la aşa ceva?“

 

Aurel CĂRĂŞEL

Order Dumnezeule de dincolo de burta universului Preţ @ RON36,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *