Aryana Havah – Inuaki, reptilianul din mine

Inuaki, reptilianul din mine conţine dezvăluiri tulburătoare despre trecutul, prezentul şi viitorul Pamântului.

Cartea ne invită să păşim într-o lume aparte, mistică, terifiantă, dar absolut sublimă prin ineditul ei.
Pe parcursul relatării vom afla răspunsuri la întrebările care framântă omenirea de milenii:”Cine suntem?”,” De unde venim?” şi”încotro ne ducem?”.
Unele informaţii ne vor părea incitante, altele dureroase, iar altele ne vor răsturna sistemul de valori.
Pe măsură ce le vom aprofunda vom realiza că, de fapt, toate aceste lucruri se aflau ascunse adânc înauntrul nostru,încptuşate, aşteptând parca clipa eliberării.
Alaturi de David, un copil special, sosit printre noi tocmai de pe planeta Inua, suntem purtaţi într-o călătorie fascinantă prin care ni se relevă atât trecutul, prezentul şi viitorul planetei Terra, cât şi conexiunea speciei noastre cu cea a reptilienilor, călptorie al cprei unic scop este apropierea noastră de Divinitate, de Adevăr, de Viaţă.

Mai pe scurt, vă recomand cu căldură să o abordați, mai ales că cele o sută si ceva de pagini se termină în doar 3-4 ore de citit efectiv și cred că veți găsi acolo niște lucruri care o să vă placă la nebunie. O mare parte dintre prietenii mei au lecturat-o și pot spune că am făcut “șezători” lungi pe această temă.

Este vorba despre discuția dintre o femeie psiholog și un băiat român ce este adus de părinți la cabinetul acesteia deoarece este considerat “nesănătos”. Băiatul se dovedește de fapt a fi o ființă foarte evoluată și cu multe răspunsuri la vremurile pe care le traversează omenirea în prezent.

 

Order Inuaki, reptilianul din mine Preţ @ RON24,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

2 Responsesto “Aryana Havah – Inuaki, reptilianul din mine”

  1. mihaela spune:

    Mi-as dori f.mult sa te cunosc ,DAVID!

  2. Mircea spune:

    David nu exista, doar nu credeti gogosile din carte.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *