Anton Trăilescu – Drept administrativ. Ediţia 4

imagineAceastă nouă  ediţie a lucrării de faţă este consecinţa evoluţiei continue şi rapide a dreptului administrativ român, care se află într-o permanentă metamorfoză, în încercarea sa de a se adapta la relaţiile sociale din sfera activităţii executive şi de a se compatibiliza cu regulile dreptului comunitar. Urmărind aceste realităţi sociale şi juridice, prezenta ediţie a cursului de drept administrativ reprezintă o actualizare şi o completare a ediţiei precedente, pe baza noilor apariţii normative, jurisprudenţiale şi doctrinare şi a raportării acestora la dreptul comunitar şi la jurisprudenţa Curţii Europene a Drepturilor Omului.

Drept administrativ. Editia 4. Fisiere atasate:

Detalii: Drept administrativ. Editia 4.

Dintre materiile în care au fost aduse completări şi actualizări pe baza surselor de documentare indicate şi în acord cu obiectivele propuse, menţionăm: organizarea şi funcţionarea administraţiei publice, funcţia şi funcţionarii publici, actele administrative, contenciosul administrativ, suspendarea judecătorească a actelor administrative, excepţia de nelegalitate, contractele administrative, răspunderea contravenţională şi răspunderea administrativ-patrimonială.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *