Anthony Robbins – Descoperă forţa din tine

Descoperă forţa din tine este cartea care aprinde scânteia şi va declanşa explozia adevăratei noastre personalităţi. Din tehnicile de bază PNL, Robbins derivă un sistem complet de metode şi instrumente de autodeterminare şi autoeducare pentru a atinge ţelurile propuse.
Ne formează un traseu neural de la vis la succes prin condiţionarea neuro-asociativă sau arta de a ne crea reflexele condiţionate dorite de noi, şi nu impuse de factorii externi.
Care sunt valorile după care ne ghidăm, regulile după care jucăm partida vieţii, experienţele care ne-au modelat existenţa şi mai ales cum ne percepem identitatea sunt componentele sistemului personal de evaluare a oricărei hotărâri pe care învăţăm să le descifrăm, dar mai ales să le controlăm.
Pentru o creştere constantă a calităţii vieţii noastre, secretul este mânuirea cu abilitate a celor două forţe gemene care guvernează orice hotărâre: suferinţa şi plăcerea.
Aveţi în Anthony Robbins un antrenor personal atent şi disciplinat, iar în această carte un manual-jurnal pe care nu l-aţi avut în şcoală pentru materia cea mai importantă: succesul personal.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *