Anne Rice – Cântecele serafimului 1. Vremea îngerului

poza-3Ne aflam în prezent. În centrul povestirii: Toby O’Dare – un asasin plătit, notoriu în lumea interlopă – este solicitat pentru o nouă misiune ucigaşă. Un suflet fără suflet, un mort viu care se ascunde sub diverse nume false (printre care şi Lucky Vulpoiul!), el îşi înfăptuieşte crimele la ordinul Justiţiarului.

În lumea de coşmar a lui Toby, îşi face însă apariţia un străin misterios, un serafim, care îi oferă acestuia şansa de a salva vieţi în loc de a ucide. Toby, care visa cândva să devină preot dominican, dar a ajuns în schimb să întruchipeze răul şi violenţa, profită de această şansă. Este astfel purtat înapoi în trecut, în Anglia secolului al XIII-lea, în timpuri întunecate, când evreii sunt acuzaţi de crime rituale, iar copiii mor subit sau dispar…

Order Cântecele serafimului 1. Vremea îngerului Preţ @ RON39,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *