Anna Todd – Înainte de noi

Înainte să o cunoască pe Tessa, Hardin era impulsiv și sălbatic. În timpul acelor prime momente în care s au întâlnit, și a dat seama că trebuie să o țină lângă el – viața lui depindea de ea.
După ce au rămas împreună, lumea n-a mai fost niciodată la fel.
Dramatica poveste de dragoste dintre Hardin și Tessa s-a transformat într un vârtej în care au fost atrași toți cei din jur. Acum aceștia capătă o voce proprie și povestesc ce s-a întâmplat înainte, pe parcursul și după evenimentele din primele patru volume ale seriei AFTER. Aflăm și cum vede Hardin prima întâlnire cu Tessa – iar confesiunea lui va schimba complet ceea ce credeai că știi despre băiatul deprimat și îngerul care îl iubea.

Domnul Darcy și Lizzy Bennett din vremurile noastre…

AFTER a adunat peste 1 miliard de fani online și a fascinat cititorii din întreaga lume. Citește și tu cea mai virală poveste de pe internet!

“O lectură foarte relaxantă, dar care are și mult dramatism… Te va captiva de la prima pagină.” – A Bookish Escape

“Am luat o peste tot cu mine ca să pot citi despre Hessa în fiecare clipă liberă pe care am avut o. M-a vrăjit de la prima pagină!” – Grown Up Fan girl

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *