Anna Starmer – Ghidul culorilor

UnknownCulorile dau lumină şi strălucire lumii în care trăim. Cu toţii iubim   primăvara lalelelor roşii, zilele galbene de vară, nopţile albastre ale unei ierni geroase. Culori calde sau reci, puternice sau estompate, combinate în milioane de nuanţe diferite, fiecare la fel de frumoasă, fiecare transmiţând un alt tip de emoţie.

Culoarea este cea mai simplă cale de a transforma o cameră dintr-una banală într-una de vis. Înainte de a începe să vă decoraţi casa, cel mai important lucru este stabilirea culorii dominante, în funcţie de spaţiu, lumină şi, bineînţeles, de preferinţele proprii. Ghidul culorilor vă oferă 200 de combinaţii inedite pentru un design de interior remarcabil, fiind cea mai bună sursă de inspiraţie pentru decoratori, designeri de interior şi amatori.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *