Anna Selby – Gimnastica pilates pentru gravide

CopertaMetoda Pilates reprezintă sistemul ideal de exerciţii uşoare şi eficiente pe care să îl folosiţi în perioada sarcinii şi în lunile de după naştere, pentru a vă readuce corpul în formă. Această lucrare prezintă exerciţii anume concepute pentru a vă tonifia spatele şi muşchii planşeului pelvin, pentru a vă întări abdomenul şi pentru a atinge o constituţie fizică „mai puternică, dar şi mai plăcută” pentru care metoda Pilates este renumită:
– exerciţii atent concepute pentru fiecare trimestru de sarcină;
– exerciţii recomandate în perioada de după sarcină pentru a vă recăpăta abdomenul plat;
– sfaturi pentru respiraţie şi postură;
– mişcări uşoare şi controlate;
– tehnici care vă vor relaxa şi energiza.
Gimnastica Pilates pentru gravide conţine, de asemenea, informaţii excelente despre schimbările care apar în organismul dumneavoastră în timpul şi după perioada de sarcină. Anna Selby a selectat cu grijă exerciţiile ideale pentru fiecare trimestru de sarcină, dar care nu sunt atât de solicitante, încât permit organismului dumneavoastră să se refacă.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *