Anna Obiols – Aventurile lui Don Quijote

Cu mulţi ani în urmă, un mare scriitor, pe nume Miguel de Cervantes, a scris un roman care a fost considerat cel mai bun din toate timpurile.

Un cavaler blând şi sensibil, dar nebun de legat, şi-a dorit să aducă pacea în lume. În această încercare curajoasă, iubita sa – Dulcinea şi credinciosul său scutier – Sancho Panza, aveau să-i fie sprijin nepreţuit.

Prin Aventurile lui Don Quijote, am încercat să-i apropiem pe cei mici de minunatul roman al lui Cervantes, să-i ajutăm să descopere sensibilitatea şi omenia inegalabilului Don Quijote de la Mancha.

Order Aventurile lui Don Quijote Preţ @ RON29,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Anna Obiols – Aventurile lui Don Quijote”

  1. Ian spune:

    Prima carte am citit-o in 5 zile, a doua in 4. Nu am sesizat nici o dietfrnea, a doua carte contine un pic mai multe descrieri de peisaje decat prima, posibil ca asta sa fie un motiv legat de ce ai auzit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *