Anita Nair – Cele nouă chipuri ale inimii

Ajuns într-o staţiune de pe malul unui râu din Kerala din sudul Indiei pentru a-l cunoaşte pe Koman, unchiul Radhei şi faimos dansator kathakali, autorul de romane de călătorie Christopher Stewart pătrunde într-o lume fascinantă a măştilor şi a emoţiilor bine strunite. De la prima lor întâlnire, Radha şi unchiul ei sunt atraşi de tânărul enigmatic ce poartă cu el un violoncel şi vrea mereu să afle cate ceva despre trecut. În afară triunghiul va rămâne Shyam, soţul mai vârstnic al Radhei, care nu poate decât să asiste neputincios cum aceasta îl îmbrăţişează pe Chris cu o pasiune pe care el nu a putut niciodată să i-o stârnească.

„Îmbinare sclipitoare de imaginaţie narativă şi de explorări subtile ale sensului artei şi al vieţii, Cele nouă chipuri ale inimii este un tur de forţă literar semnat de una dintre cele mai fascinante scriitoare ale Indiei.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *