Andrei Iliescu – Tratat de endodonţie. Volumele I şi II

1Lucrarea de faţă, una dintre publicaţiile de excepţie în domeniu, abordează pe larg ştiinţa endodonţiei care are o evoluţie spectaculoasă şi fructuoasă în zilele noastre, perspectiva din care s-a simţit acut nevoia ca, pe lângă elementele clasice de semiologie şi tratament al îmbolnăvirilor pulpare, să se introducă şi noile achiziţii teoretice şi aplicative în domeniu: noi procedee de investigaţie imagistică, echipamente operatorii, concepte terapeutice, materiale şi instrumentar.

Evoluţia medicinei şi-a pus amprenta şi în endodonţie. Pe lângă perioada de promovare a tehnicităţii, se constată o aprofundare extrem de benefică a mecanismelor etiopatogenice, a patologiei pulpei dentare şi ţesuturilor periapicale, precum şi a corelaţiilor de fineţe cu patologia sistemică. Colectivul de autori, aparţinând atât mediului didactic, cât şi celui al practicii medicale, are drept constantă pasiunea profesională comună, corelată cu participarea activă la evenimentele ştiinţifice relevante pe plan internaţional.

1

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *