Andreea Simona Uzlau – Drept penal. Partea generală

CopertaIntrucat in anul universitar de invatamant 2013/2014, in primul semestru, Codul penal adoptat la 21 iunie 1968 continua sa fie in vigoare, iar incepand cu cel de-al doilea semestru, mai precis la 1 februarie 2014, intra in vigoare noul Cod penal, adoptat la data de 25 iunie 2009 prin Legea nr. 286/2009, credem ca este necesara punerea la dispozitia studentilor anului II ai facultatilor de drept un curs de drept penal, partea generala, care sa cuprinda examinarea institutiilor fundamentale ale dreptului penal potrivit legii penale in vigoare, cat si noului Cod penal.

Totodata, studierea institutiilor proprii dreptului penal, partea generala, potrivit dispozitiilor cuprinse in cele doua Coduri penale, conduce, cu siguranta, la o insusire mult mai temeinica a acestora. De asemenea, aplicarea in mod corect si unitar a legislatiei penale in situatii tranzitorii cere o cunoastere deplina a reglementarilor institutiilor fundamentale ale dreptului penal in conformitate cu cele doua legi penale generale.

Tinand seama de aceste realitati, s-au avut in vedere, mai intai, o examinare a fiecarei institutii a dreptului penal in vigoare, iar apoi, in temeiul dispozitiilor noului Cod penal, evidentierea cat mai clara a elementelor de particularizare, de deosebire si motivare a acestora.

Autorii

Order Drept penal. Partea generală Preţ @ RON79,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *