Anca Gherle Şoimiţa – Minighid logopedic. Şi eu vreau să vorbesc corect!

CartePrin această carte se oferă un bogat material ilustrativ şi verbal, cu multe exerciţii aplicative care susţin metodologia în cele patru etape de corectare a sunetului: emitere, consolidare, diferenţiere şi automatizare.
Copiii care prezintă deficienţe de limbaj pot avea tulburări de conduită şi de personalitate. Acestea sunt datorate posibilităţilor reduse de exprimare şi a existenţei unor temeri caracteristice persoanelor cu dizabilităţi de vorbire ce le împiedică să se desfăşoare la nivelul posibilităţilor reale.
Prevenirea şi corectarea tulburărilor de limbaj este o problemă care preocupă pe toţi cei care contribuie la desăvârşirea educaţiei vorbirii copiilor – părinţi, educatoare, învăţători şi specialişti în logopedie.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *