Anca Beatrice Todireanu – Civilizația epocii Brâncovenești

CopertaEpiscopul vicar patriarhal Ieronim Sinaitul a spus că Brâncoveanu a fost “un voievod care a devenit un adevărat simbol pentru poporul nostru”, un “domn iubitor de cultură”. Episcopul vicar patriarhal a subliniat că Anul Brâncoveanu coincide şi cu celebrarea a 25 de ani de la Revoluţia din 1989.

Volumul de 385 de pagini semnat de Anca Beatrice Todireanu a fost publicat la editura Monitorul Oficial cu sprijinul Institutului Naţional pentru Studiul Totalitarismului al Academiei Române, în parteneriat cu Biblioteca Academiei Române, Arhiepiscopia Bucureştilor, Biblioteca Sfântului Sinod, Biblioteca Centrală Universitară Carol I, Muzeul Naţional de Artă al României şi Muzeul Naţional de Istorie a României. Lansarea a fost moderată de istoricul Georgeta Filitti.

Order Civilizația epocii Brâncovenești Preț @ RON275,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *