Ana Mușat – Cum am omorât-o pe Diana

1“La cât de dulce este Ana în general, titlul acestei cărți m-a speriat. Apoi am realizat că poate în fiecare zi trec pe lângă o Diana și o poveste de iubire în care dacă nu îl “omori” pe celelalt nu reușești să supraviețuiești. Și, în plus, cine nu și-ar dori să fie înțeles și iubit așa cum e Diana? Așa că am dat Play melodiei mele preferate și am citit pe nerăsuflate o carte bună pentru orice seară de vară.” (Sabina Cornovac-Mihaila, www.sabinacornovac.ro)

“Scrierea Anei Muşat m-a făcut să vreau să mai citesc ce va scrie. Poate că nu pare mare lucru enunţul acesta, aşa simplist cum este, dar să ştiţi că e mare. Chiar foarte mare. Pentru că – e un truism ce spun aici, desigur – trăim într-o lume cam lovită cu pucul şi care ne oferă atât de puţine momente pentru lectură, încât suntem forţaţi de vremuri să ne alegem cu mare grijă ce citim. Iar, când eu spun „aleg să mai citesc ce scrie Ana”, înseamnă că ceva, cumva mi-a atins feng shuiul meu de degrabă cititoriu.

Apropo de cuvinte, citez din autoare: „Ne lăsăm înfrânţi de cuvinte şi nu de sentimente. Spunem lucruri pe care nu le simţim, credem vorbe chiar dacă ştim că nu sunt adevărate. E mai simplu aşa. Să vorbească ele pentru noi. Si noi să le acceptăm fără să încercăm să simţim ce e dincolo de ele”. (Cristian China Birta, www.cristianchinabirta.ro)

Order Cum am omorât-o pe Diana Preţ @ RON25,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *