Amy Tan – Cele o sută de simţuri secrete

UnknownRomanul relatează povestea a doua surori de origine chineză: Olivia, născută şi crescută în America, raţională şi pragmatică, şi Kuan, care soseşte din China la vârsta de optsprezece ani, cu o gândire mistică, întemeiată pe credinţe şi superstiţii ciudate. Kuan poartă conversaţii animate cu fantome ce sălăşluiesc în Lumea Yin şi îi istoriseşte surorii sale o poveste de dragoste petrecută în sângeroasa Chină de la jumatatea secolului al XIX-lea. Atunci când cele două surori, însoţite de soţul Oliviei, Simon, pleacă în China, ies la iveală legături tulburătoare între poveştile lui Kuan şi realitatea pe care o descoperî acolo.

„Nimeni nu poate nega plăcerile oferite de stilul seducator al lui Amy Tan şi de măiestria cu care îţi dezvăluie lent multiplele planuri ale poveştii.” Publishers Weekly

De acelaşi autor

Salvând peştii de la înec

Soţia zeului bucătăriei

Fiica tămăduitorului de oase

Clubul norocoaselor



Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *