Amulya Malladi – Sunetul cuvintelor

phpThumb_generated_thumbnailO tânără afgană şi un văduv danez formează o alianţă neaşteptată într-o poveste de curaj, tradiţie şi puterea cuvintelor.
Când soţul îi este luat prizonier de talibani, Raihana părăseşte Kabulul distrus de război şi se stabileşte la nişte rude îndepărtate în Danemarca. Aici începe o altă viaţă, străduindu-se să înveţe noua limba, ale cărei sunete îi evocă zumzetul albinelor. Îl cunoaşte pe Gunnar, un apicultor retras, şi, în ciuda dezaprobării celor apropiaţi, între cei doi se leagă o prietenie surprinzătoare. Dar violenţa – pe care Raihana credea că a lăsat-o în urma în Afganistanul sfâşiat de conflicte – îşi face iar prezenţa, iar cei doi sunt nevoiţi să se confrunte cu fantomele trecutului.

De acelaşi autor

Anotimpul fructelor de mango

Order Sunetul cuvintelor Preţ @ RON36,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *