Amelie Nothomb – Să-ți ucizi tatăl

UnknownCel de-al douăzecilea roman al lui Amelie Nothomb, Să-și ucizi tatăl, propune cititorilor un adevărat spectacol de magie, nu lipsit de stranietate și de incursiuni într-o realitate iluzorie. Pasionat de trucurile de magie cu cărți de joc, Joe, un adolescent precoce, abandonat de părinți, se pregătește singur în fața oglinzii. Cum pasiunea te aduce, nu rareori, în compania oamenilor potriviți, Joe întâlnește un străin care îi recomandă un maestru magician. Maestrul este impresionat de talentul copilului, așa că se oferă să-l găzduiască în casa lui și să-l învețe adevărata magie, devenind cu timpul figura paternă de care Joe nu s-a bucurat niciodată. Copilul are însă parte de experiențe care îl maturizează și îl împing la o confruntare directă cu tatăl său adoptiv; ideea instanței paterne ce derivă de aici acaparează firul cărții, iar rezolvarea conflictului nu este nicidecum una previzibilă.

Order Să-ți ucizi tatăl Preţ @ RON19,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Amelie Nothomb – Să-ți ucizi tatăl”

  1. Bookish spune:

    Wow, scriitoare a ajuns la douăzeci şi ceva de romane şi eu nu am citit niciunul 🙁 deşi am tot auzit vorbindu-se de ea. Deja nu mai ştiu cum să prioritizez listele de citit, aflu zilnic de cărţi noi şi interesante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *