Allan Pease – Limbajul trupului în dragoste

Allan şi Barbara Pease, celebri pentru cunoştinţele lor vaste şi elocvente în materie de limbaj al trupului şi relaţii interumane, ne propun, de data aceasta, un bestseller internaţional care dezvăluie secretele comunicării nonverbale, cu scopul de a ne face mai încrezători pe parcursul întâlnirilor noastre cu oamenii, în care vrem, poate, doar să lăsăm o impresie bună, de început de relaţie, sau avem, dimpotrivă, o miză mai mare, aceea de a ne găsi partenerul ideal.E dovedit ştiinţific că gesturile pe care le facem ne trădează adevăratele intenţii. Cu toate acestea, puţini ştiu să interpreteze limbajul trupului sau să conştientizeze ce transmit ei înşişi în interacţiunile cu ceilalţi.

Bazându-se pe o experienţă de zeci de ani în domeniu şi pe cercetări recente — vizând evoluţionismul, psihologia şi aparatura medicală care arată ce se petrece în creierul nostru —, autorii supun atenţiei fiecare aspect al limbajului trupului şi-i asigură cititorului informaţii elementare prin care să identifice atitudinile şi emoţiile care se ascund în spatele comportamentului uman.

 

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *