Alice Wheaton – Iertare şi compasiune. Cum să-ţi păstrezi liniştea sufletească

CarteDacă a greşi e omeneşte, atunci a ierta este un privilegiu al minţii noastre: acela de a se elibera de supărarea, tristeţea sau resentimentul care ne macinã sufletul şi ne împiedică să privim înainte.
Să ne imaginam că inima noastrã este asemenea unei cutii de bijuterii pe care o visãm plinã cu pietre preţioase. Dar dacă ne grăbim să îngrămădim în cutie sentimente precum furia, frustrarea sau frica, unde vor mai avea loc iubirea, încrederea şi succesul?
Alice Wheaton abordează cu sensibilitate şi profesionalism subiecte delicate, precum teama de respingere, teama de confruntare sau acceptarea faptului cã cineva ne-a dezamãgit. Acest ghid practic ne învaţă să cerem şi să acordăm iertarea, dar mai ales să ne pregãtim pentru cea mai binecuvântată stare a minţii: starea de compasiune şi armonie.
Cãci numai atunci vom învãţa sã ne cucerim libertatea interioarã, capacitatea de a înfrunta necunoscutul şi mai presus de toate, liniştea sufletească.
Dacã v-aţi întrebat vreodată:
„Cum sã iubesc din nou?“
„Cum să depăşesc acest eşec?“
„Cum să îmi fac curaj sã abordez acest client?“,
atunci în aceste pagini veţi afla răspunsul învăţând să cultivaţi Iertarea şi compasiunea.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *