Alexander Belohlavek – Protecţia consumatorilor în procedura de arbitraj

UnknownLucrarea abordează poziţia consumatorului în diferite faze procesuale, ingerinţele instanţelor publice în procedurile de arbitraj legate de protecţia consumatorului, anumite părţi ale procedurilor şi punerea în aplicare a sentinţelor de arbitraj date în litigiile relaţiilor cu consumatorii, atât în plan intern, cât şi în plan internaţional.
În contextul lucrării, sunt analizate în detaliu o mulţime de hotărâri interne şi străine. Nu este ocolită nici analiza amănunţită a dreptului european şi jurisprudenţa CJUE.
Cartea se adresează tuturor celor care intră în contact cu promovarea drepturilor consumatorului sau se preocupă, în general, de procedura de arbitraj. Ea va fi apreciată de avocaţi şi arbitri, dar şi în domeniul justiţiei în materie civilă în sens larg.

Order Protecţia consumatorilor în procedura de arbitraj Preț @ RON225,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *