Alain Gavriluţiu – Cărăuşul de păcate

1Marcus, un tânăr bolnav de SIDA, mai are doar un an de trăit. Luca, un homosexual, nu poate accepta disprețul cu care este privit de familie și societate. Lucia, o asistentă resemnată, nu a fost niciodată fericită. Întâlnirea celor trei, într-un spital, are urmări nebănuite pentru fiecare dintre ei. Printre jointuri și savuroase discuții despre moarte, iubire, durere, degradare, frică sau unicitatea ființei umane, Marcus, Luca și Lucia trec printr-o subtilă schimbare. Dintr-un hedonist în căutarea oricărui fel de plăcere, care disprețuiește moderația, Marcus se transformă într-un filosof cinic, a cărui singură evadare rămân tripurile. Luca învață treptat să accepte ceea ce este, să uite îndoielile chinuitoare și să stea mândru în fața celor care îl judecă și-l condamnă. Lucia află că mai poate exista speranță, iubire și că poate aștepta un mâine cu inima îmblânzită de emoție.

Pot trei singurătăți să se întrepătrundă și, din ciocnirea lor, să rămână ceva viu în urmă?

Tu cum te-ai pregătit de moarte?

Născut demult, 3 decembrie 77 în Ploiești. A studiat stomatologia. Și-a dat seama ca nu-i pe gustul lui. A început la 25 de ani să lucreze într-o agenție de publicitate ca copywriter, iar în 2005 a publicat prima carte, „nu toată iarba e la fel”, la Humanitas. A început sa lucreze ca scenarist în MPP și din 2008 este scenarist freelancer.

Order Cărăuşul de păcate Preţ @ RON24,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *