Alain Braconnier – Cum să fii o mamă bună pentru fiul tău

UnknownEste bine cunoscută preferinţa mamelor pentru fiii lor. Dar este în avantajul băieţilor să beneficieze de atâta afecţiune? Nu cumva, din această cauză, vor avea de suferit mai târziu în viaţă? «Nu o să fie în stare să se apere la şcoală»; «O să dea peste o fată care-l va duce de nas»; «O să rămână mereu un copil»; «O să ajungă homosexual» etc. sunt tot atâtea îngrijorări legate de prea multă afecţiune din partea mamei pentru fiul ei. Cât adevăr există în toate acestea şi cum trebuie să se poarte o mamă cu fiul ei pentru a-l pregăti bine pentru viaţă aflaţi din această carte scrisă de un experimentat psihoterapeut de copii.

Alain Braconnier este medic, psiholog, psihanalist, profesor universitar şi director al Centrului de psihiatrie Philippe-Paumell din Paris. A mai publicat, printre altele, cartea Cum să fii un tată bun pentru fiica ta, tradusă în limba română la Editura Trei.

De acelaşi autor

Cum să fii un tată bun pentru fiica ta

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *