Adrian Stoicescu – Limba română. Admiterea la drept

Testele propuse în această culegere respectă numărul, structura, conţinutul şi gradul de dificultate ale testelor date la Drept, începând cu anul 2001, şi realizate de către aceeaşi echipă de profesori.

Ele reprezintă, aşadar, o oglindă fidelă a subiectelor din ultimul deceniu şi, în acelaşi timp, o verificare relevantă a cunoştinţelor cerute la acest examen de  admitere. Rezolvările propuse de către noi sunt făcute după concepţia autorilor subiectelor de la Drept, pentru a se evita orice ambiguitate de interpretare.

De asemenea, am respectat obiceiul autorilor, devenit regulă în formularea subiectelor, de a numerota propoziţiile în ordinea în care se succedă predicatele lor (exprimate sau subînţelese).

Rezolvarea subiectelor vine, suntem convinşi, în conturarea cunoaşterii subiectelor date deja la admitere în anii anteriori. Ele pot reprezenta pentru candidaţi un prilej de verificare, care să le arate stadiul cunoştinţelor la un moment dat, să le arate unde trebuie să revadă materia şi să le acorde încredere în capacitatea lor de a reuşi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *