Adrian Enciu – Tehnici contabile în societăţile bancare

Societăţile bancare şi creditul s-au dovedit a fi în ultimul timp una dintre pârghiile care au permis societăţi româneşti sa evolueze, care au susţinut creşterea economică şi au dus la îmbunătăţirea nivelului de trai. Pe de altă parte, în condiţii nefavorabile, o astfel de pârghie cu o funcţionalitate redusă poate să genereze un efect contrar asupra întregii societăţi. De aici, importanţa cunoaşterii sistemului bancar şi înţelegerii mecanismelor care îl guvernează, pentru a permite actorilor economici, dar şi populaţiei să evalueze mai bine rolul pe care băncile îl pot juca în evoluţia lor.
Problematica contabilă în societăţile bancare depăşeşte rutina unor simple înregistrări, ea implicănd o mare parte din personalul „necontabil” al băncii, fiind în acelaşi timp parte a procesului decizional în managementul bancar.

Order Tehnici contabile în societăţile bancare Preţ @ RON0,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *