Adio, Costi Stan!

L-am cunoscut recent pe Costi Stan, în urma unei altercaţii cu Doru Braia. Oameni maturi. Săreau unul la celălalt ca nişte cocoşi. „Nu sunteţi zdraveni la cap!” Le-am zis atunci. O seară întreagă am asistat la ciorovăiala celor doi. Personalităţi puternice. Mi-am dat seama. Nu ceda nicicunul. L-am sunat pe Doru Braia să-i spun că nu mai are cum să se revanşeze faţă de Costi Stan pe care l-a făcut scriitor de duzină. Oamenii trec, în urma lor rămân amintiri.

Am primit Gde Bucharest fără autograf. De la Costi Stan am învăţat că volumele tot la anticariat ajung cu sau fără semnătură. E păcat să se rupă o pagină, zicea el.

 

Scris de Marius Ghilezan

Marius Ghilezan a publicat prima carte în anul 2000. "Cum să reuşeşti în viaţa politică", apărut la Editura Active Vision, A scris primul roman sportiv post-decembrist, „Furia” (Editura Humanitas, 2005), inspirat din viaţa unui suporter al echipei Poli Timişoara; a mai publicat eseurile: „Hoţia la români” (Editura Runa, grupul Corint, 2008) şi „ImpostURA – despre snobism şi puterea falsului”, Editura Corint. În 2012 a reeditat Manualul de campanie electorală – cu elemente de New Media şi a publicat volumul de versuri “Medi – cu ochiul sticlos” (Brumar). În 2014, cartea „Corneliu Coposu – 163 de vorbe memorabile” (Editura Vremea) şi “Anatomia succesului – Marius Ghilezan de vorbă cu Dorin Sarafoleanu” (Editura RAO). Este coautor al cărţii "Idolii forului". A publicat peste 10.000 de articole în "România liberă", "Luceafărul de dimineaţă", "Timpul," Revista "22", "Dilema veche", "Timişoara," "Evenimentul zilei", "Cotidianul". Este coordonatorul site-urilor: bookiseala.ro, buchiseala.ro, happymed.tv

2 Responsesto “Adio, Costi Stan!”

  1. Lucian Gruia spune:

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace1

  2. caterina scarlet spune:

    adio, costi stan!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *