Adina Zorzini – Belvedere. Cincisprezece conversaţii cu artişti contemporani

UnknownBelvedere. Cincisprezece conversaţii cu artişti contemporani este prima carte de interviuri cu artişti apărută în România şi se doreşte a fi un prim pas către o mai bună înţelegere a perspectivei de ansamblu a istoriei artei româneşti în context internaţional. Cartea cuprinde o serie de discuţii cu importanţi artişti români contemporani, reprezentativi, atât în plan local, cât şi internaţional, ai ultimelor cinci decenii, activi în perioada cuprinsă între 1960 şi 2010.

Belvedere. Cincisprezece conversaţii cu artişti contemporani propune, pe de-o parte, un punct de perspectivă asupra unor privelişti speciale pe care le oferă arta în general şi, pe de altă parte, cincisprezece puncte de „vedere frumoasă” ale fiecăruia dintre cei cincisprezece artişti intervievaţi, în particular. În cele din urmă, datorită contextului informal în care au fost realizate aceste discuţii libere despre artă şi viaţă, cartea se adresează în egală măsură tuturor cititorilor.
Order Belvedere. Cincisprezece conversaţii cu artişti contemporani Preţ @ RON39,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *