Adina Alberts – Celulita poate fi învinsă

1CELULITA este o problemă cu care se confruntă majoritatea femeilor. Cu ajutorul acestui ghid extrem de bine documentat, lupta împotriva celulitei poate fi câştigată. Iată ce trebuie să ştiţi:
• Celulita nu este doar un aspect inestetic al pielii, ci o afecţiune care poate fi tratată
• Există o serie de factori care duc la apariţia celulitei, de la cei genetici la o alimentaţie neadecvată
• Înainte de a vă planifica strategia de „luptă”, trebuie să vă înţelegeţi şi să comunicaţi cu propriul corp
• Trebuie să vă cunoaşteţi „inamicul”: tipurile şi stadiile celulitei, precum şi unde vă plasaţi în cadrul lor
• Pe lângă tratamentele anticelulitice de specialitate, este necesar să urmaţi o dietă echilibrată şi un program de exerciţii fizice
• Și, mai ales, să nu vă descurajaţi, ci să daţi acum startul spre frumuseţe!

Dr. Adina Alberts este chirurg plastician şi are o vastă experienţă în medicina estetică. Este manager al Care Zone Medical, prima clinică de chirurgie estetică din România specializată şi în tratamente anticelulitice.
A studiat această patologie în perioada 2002–2006, iniţiind şi dezvoltând terapii complexe. La experienţa sa au contribuit şi stagiile de specializare pe care le-a urmat în străinătate.
Dr. Adina Alberts a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” în 1996. A lucrat timp de 10 ani sub îndrumarea profesorului doctor Ioan Lascăr, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din Bucureşti.
Participă cu regularitate la diferite congrese şi simpozioane interne şi internaţionale.
A lucrat şi s-a format alături de mari profesori, printre care: prof. Bryant Toth din San Francisco, SUA, prof. Giovanni Botti din Italia, prof. Per Heden din Suedia.
Succesul de care se bucură tratamentele sale, precum şi activitatea ştiinţifică susţinută au impus-o pe dr. Adina Alberts ca o specialistă renumită la nivel naţional şi i-au adus includerea în Top Capital 100 Femei de Succes – în 2005 s-a situat pe locul 50, iar în 2006 pe locul 44.

Order Celulita poate fi învinsă Preţ @ RON45,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *