Adilphe d’Emerry – Două orfeline

După acest roman s-a turnat celebrul film cu acelaşi nume, având-o ca protagonistă pe nu mai puţin celebra actriţă italiancă Alida Valli. O carte ce face să vibreze cele mai sensibile corzi ale sufletului cititorului.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

3 Responsesto “Adilphe d’Emerry – Două orfeline”

  1. mada spune:

    ce as putea zice despre un asfel de romancier adilphe d` emerry eu zic caci are un talent innascut are acel farmec ca prin lectura lui sa sensibilizeze cele mai adanci corzi ale inimii al cititorului citiseram vol 1 si 2 din care nu mam oprit pana nu leam terminat.minunat si de pret roman daca as mai avea acele 2 volume cred ca leas mai citi de 10 ori asa de mult ma incantat romanul doua orfeline miar fi placut sa stiu ca este si vol 3 daca este as avea o fierbinte rugaminte sa trimiteti un email pe mailul unui prieten al meu care este asta luceafarul31@yahoo.com si el sigur va cumpara si vol 3 cu stima

  2. butan eleonora spune:

    ERAM COPIL CAND AM VAZU FILMUL,CELE DOUA ORFELINESI TOATA VIATA MI-AM DORIT SA-L REVADdar nu am avut nicio sansa

  3. butan eleonora spune:

    ERAM COPIL CAND AM VAZU FILMUL,CELE DOUA ORFELINESI TOATA VIATA MI-AM DORIT SA-L REVADdar nu am avut nicio sansa
    acum a-mi doresc din tot sufletul sa-l vad din nou

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *