Hartley A.J. – De Profundis

Ultimul roman al lui A.J. Hartley, De profundis, este un thriller la fel de interesant ca Masca lui Atreus (The Mask of Atreus). Intriga este captivantă, detaliile ştiinţifice şi dezbaterile religioase stimulează, iar personajele, departe de a fi supereroi, sunt credibile şi supuse greşelilor, ele însele luptându-se cu proprii lor demoni.

Moartea părintelui Edward Knight, plecat în Filipine pentru a face o descoperire de proporţii în domeniul evoluţiei darwiniene, este privită cu suspiciune de către fratele său Thomas, care se hotărăşte să refacă ultimul traseu al preotului, pentru a rupe tăcerea pe care oficialităţile bisericii au ţesut-o în jurul morţii acestuia. Pe urmele lui sunt însă brigăzile catolice ale morţii, hotărâte să ucidă pentru a păstra secretul care ameninţă temeliile creştinătăţii.

De acelaşi autor

Masca lui Atreus

Order De Profundis Preţ @ RON29,90

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *