Mirela Lungu – Biografia coapselor

1De Marius Ghilezan

Mirela Lungu ne-a şocat cu încercările ei de a scoate sonetul în lume prin postările de pe facebook. Acum, la debut, prin Biografia coapselor, cu o copertă de revistă, ne plesneşte cu vocabularul unei „curve cu picioarele lungi pe care o vezi o singură dată în viaţă şi apoi ţi-o aminteşti for ever pe fiece treaptă a raiului sau iadului tău personal.”

Acidă, dură, bărbătoasă, poeta care nu are tandreţuri, doar voluptate, mânuieşte biciul cuvintelor în maniera spank my brain. O femeie perfectă pentru bărbaţii care vor să fie dominaţi.

Aşa cum mărturiseşte fără reţineri pudibonde „sunt alice în ţara minunilor în căutarea pălărierului nebun da e mişto senzaţia aia de fantastic în care gândul devine materie pură şi cuvântul vrajă mortală. ” Vrei să fii pălărierul nebun?

Cu Mihail Gălăţeanu face un parteneriat nebun în determinări şi expresii lirice.

intră şi pe http://biografiacoapselor.blogspot.com/

 

Order Biografia coapselor Preţ @ RON15,00

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Marius Ghilezan

Marius Ghilezan a publicat prima carte în anul 2000. "Cum să reuşeşti în viaţa politică", apărut la Editura Active Vision, A scris primul roman sportiv post-decembrist, „Furia” (Editura Humanitas, 2005), inspirat din viaţa unui suporter al echipei Poli Timişoara; a mai publicat eseurile: „Hoţia la români” (Editura Runa, grupul Corint, 2008) şi „ImpostURA – despre snobism şi puterea falsului”, Editura Corint. În 2012 a reeditat Manualul de campanie electorală – cu elemente de New Media şi a publicat volumul de versuri “Medi – cu ochiul sticlos” (Brumar). În 2014, cartea „Corneliu Coposu – 163 de vorbe memorabile” (Editura Vremea) şi “Anatomia succesului – Marius Ghilezan de vorbă cu Dorin Sarafoleanu” (Editura RAO). Este coautor al cărţii "Idolii forului". A publicat peste 10.000 de articole în "România liberă", "Luceafărul de dimineaţă", "Timpul," Revista "22", "Dilema veche", "Timişoara," "Evenimentul zilei", "Cotidianul". Este coordonatorul site-urilor: bookiseala.ro, buchiseala.ro, happymed.tv

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *