Angie Sage – Septimus Heap. Expediţia. Vol 4

imagine34.90 – 28.00 Lei

Prima carte din seria SEPTIMUS HEAP de Angie Sage, MAGIE, a apărut în România la Editura CORINT JUNIOR în mai 2007. Cartea – un bestseller internaţional – s-a aflat de la început pe locul 3 pe lista de bestselleruri din The New York Times, ajungând apoi pe locul 1 în a doua săptămână de la publicare. A fost tradusă în 29 de limbi şi s-a bucurat de succes şi în România – situându-se pe primul loc în top Diverta. De acelaşi succes s-au bucurat şi cartea a doua a seriei, ZBORUL, şi cea de a treia, LEACURI.
Seria SEPTIMUS HEAP continuă una dintre cele mai spectaculoase efecte ale entuziasmului pentru tinerii vrăjitori stârnit de Harry Potter.
Filmul dupa prima carte din serie, MAGIE, va fi produs de Karen Rosenfelt (Diavolul se imbraca de la Prada), iar Sage va fi producator executiv.
La Castel sunt din nou probleme, si asta pentru ca Merrin Meredith s-a întors cu gânduri întunecate legate de Septimus. Mai mult, Septimus şi Jenna se confruntă cu o adevărată pacoste ─ Tertius Fumigante, fantoma primului Scrib Ermetic Sef, care este hotărât să îl trimită pe Septimus într-o Expediţie fără întoarcere. Dar Septimus şi Jenna au alte planuri ─ ei se îndreaptă către misterioasa Casă a Foricsilor, un loc în care Toate Timpurile se întâlnesc şi unde speră din tot sufletul că îi vor găsi pe Nicko s Snorri, rămaşi captivi într-un alt Timp în LEACURI. Dar cum va putea Septimus să scape de Expediţie? Vedeţi în carte.
Angie Sage s-a nascut la Londra, petrecandu-si copilaria pe valea Tamisei si in Kent. In prezent locuiette in Cornwall. A creat numeroase carti ilustrate si romane dupa filme, publicate in special in Marea Britanie.

Scris de Anastasia Tuturilov

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *