Dan Şova – Legislaţia achiziţiilor publice. Cod 444

CarteCoordonată de conf. univ. dr. Dan Şova, ediţia a 6-a din Legislaţia achiziţiilor cuprinde cele mai importante acte din domeniu, de un real folos atât practicienilor, cât şi publicului larg.

Legislatia achizitiilor publice. Cod 444. Fisiere atasate:

Detalii: Legislatia achizitiilor publice. Cod 444.

Dintre acestea, menţionăm: O.U.G. nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii şi Normele de aplicare; O.U.G. nr. 54/2006 privind regimul contractelor de concesiune de bunuri proprietate publică şi Normele metodologice de aplicare; O.U.G. nr. 30/2006 privind funcţia de verificare a aspectelor procedurale aferente procesului de atribuire a contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii.

Lucrarea conţine ultimele modificări aduse în materie prin O.U.G. nr. 52/2011, precum şi note sau corelaţii legislative cu acte normative recent adoptate, aşa cum este cazul Ordinelor preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Reglementarea şi Monitorizarea Achiziţiilor Publice nr. 302 şi 313 din iunie, respectiv iulie 2011.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *