Jack Higgins – Ţintă sigură

La numai 15 ani, viaţa gemenilor Jade şi Rich este dată complet peste cap. Când mama lor moare într-un accident de maşină, tatăl lor, John Chance, care-i părăsise cu mult timp în urmă, îşi face apariţia la înmormântare şi îi ia cu el. Pentru cei doi copii e greu să înceapă o nouă viaţă alături de tatăl lor, mai ales că acesta nu pare deloc încântat. Dar, tocmai când Jade şi Rich încep să se deprindă cu situaţia, o altă nenorocire cade pe capul lor: Chance e răpit. Şi, de parcă nu ar fi fost destul că sunt orfani, cel care le-a răpit tatăl porneşte pe urmele lor, transformându-i într-o ţintă sigură!

De acelaşi autor

Răzbunarea

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Jack Higgins – Ţintă sigură”

  1. d@nnyela spune:

    e o cate super!!!! merita citita! jack higgins are un stil de a scrie care te tine in suspans de la prima pana la ultima pagina..E super!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *