Editura All – Topul celor mai bine vândute titluri la Bookfest 2011

Topul celor mai bine vândute titluri la ediţia 2011 a Salonului Internaţional de Carte Bookfest se prezintă astfel:

1 Ce-aş fi eu fără tine? de Guillaume Musso

2 Nepovestitele trăiri ale templierilor români de Adrian Voicu

3 Enciclopedia Gale a fenomenelor neobişnuite şi inexplicabile de Brad Steiger şi Sherry Hansen Steiger

4 Istoria românilor de Constantin Giurescu

5 Oksa Polloc. Tărâmul invizibil. Vol 1 de Anne Plinchota şi Cendrine Wolf

Pentru ediţia de anul acesta a Salonului Internaţional de Carte Bookfest, Editura ALL a pregătit o ofertă de circa 700 de titluri, adresate tuturor celor care vor să-şi perfecţioneze permanent educaţia şi pregătirea profesionala, celor care ştiu să aprecieze cultura şi au o sensibilitate pentru frumos.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

One Responseto “Editura All – Topul celor mai bine vândute titluri la Bookfest 2011”

  1. Kanraya spune:

    Reading nu stiu de ce dar mi se pare o copie a lui Wigan, genul de echipa acfltiriaia ce va avea probleme sa umple un stadion de 25.000 de locuri. Ii astept pe cei de la Brighton in Premiership, stadion nou care va fi inaugurat in iunie la amicalul cu Spurs, investitii ce se anunta OKish de la AMEX, plus Spurs legends Poyet&Taricco ca manageri. Poate vor face un back2back promotion ca si Norwich.Dave Jones cred ca a avut ultimul meci la Bluebirds, echipa cam stagneaza de o perioada buna in ciuda unui lot destul de puternic.

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un an cât o viaţă de om | Adrian Voicu - [...] cea mai citită carte în Sibiu, conform Ultimului Ceas şi, conform Mediafax, ALL Café şi Bookiseala, a fost pe locul al doilea la vânzările ALL de [...]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *