Mihai Coman – Manual de jurnalism. Vol 2

1Prima colecţie românească de lucrări în domeniul mass-media este inaugurată prin volumul coordonat de prof. dr. Mihai Coman, decanul facultăţii de profil din Bucureşti. Structurat în trei părţi dedicate presei scrise, audiovizualului şi deontologiei ziaristului, cartea este un excelent instrument de lucru pentru studenţii în jurnalism şi pentru cei care practică deja această profesiune. Manualul prezintă şi o serie de greşeli răsunătoare în presa românească postdecembristă, însoţite de explicaţii şi de extrase din cele mai prestigioase cotidiene din lume.

Ediţia a II-a revăzută

Cuprins. Tehnici de redactare. Elemente de redactare a textului jurnalistic. Titlul jurnalistic. Principii generale de folosire a citatului. Presa scrisă. Reportajul. Evenimentul și mass-media. Ancheta. Relatarea. Portretul. Un gen de graniță: feature. Audio-vizualul. Interviul de televiziune. Reportajul de televiziune. Talk-show radiofonic

Order Manual de jurnalism Preţ @ RON39,95

Adauga in cosul de cumparaturi.

Scris de Ilă Citilă

L-au impresionat din şcoala generală Marin Preda şi Mircea Eliade. Avea poemele lui Ginsberg în copii la indigo. Este vicepreşedinte al Asociaţiei Profesioniştilor de Relaţii Publice şi membru al American Association of Political Consultants. Coordonează blogul de cărţi BOOKISEALA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *